Myllärin Luomu Leivontakarkea Vehnäjauho – Monipuoliseen luomuleivontaan ja ruoanlaittoon

Myllärin Luomu Leivontakarkea Vehnäjauho soveltuu kaikenlaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon.

Ainesosat:

Luomuvehnä, jauhonparanne (askorbiinihappo).

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa 1500 kJ (360 kcal)
Rasvaa 2.1 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4 g
Hiilihydraatteja 70 g
– josta sokereita 0 g
Ravintokuitua 3 g
Proteiinia 11 g
Suolaa 0 g

Paino: 1 kg

luomumerkki
Ruokaa omast maasta

Reseptejä tästä tuotteesta

resepti
Pizzat grillissä
resepti
Saksalainen Stollen-pulla
resepti
Sultsinat
resepti
resepti
resepti
Ruistosca mustikkapiiras
resepti
Myllärin simppelit luomuohrakeksit
resepti
Leipätikut
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Luomu Kauralesesämpylät
resepti
Myllärin luomukuitusämpylät
resepti
Marjapiiras
resepti
Ruis-porkkanasämpylät
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Persikka-rahkapiirakat
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin rapeat piparkakut
resepti
Myllärin voipullat
resepti
Myllärin mausteiset kaurapuustit
resepti
Kaurapiparit
resepti
Myllärin Marjapaistos
resepti
Mustikkapiirakka mustikkamaidon kera
resepti
Tomi Björckin briossi
resepti
Tomi Björckin paras näkkileipä
resepti
Tomaatti-pestopiiras
resepti
Marokkolainen batbout-leipä
resepti
Myllärin Cupcakes
resepti
Lasten suosikki nallekakku
resepti
Myllärin perinteinen bostonkakku
resepti
Munkkirinkilät
resepti
Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka
resepti
Myllärin lohimuffinsit
resepti
Whoopies
mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Myllärin mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Luomu hunajasilmäpullat
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Myllärin mannalastut
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaura-vaniljajäätelöä ja Bitter Xoxo -piirakkaa
resepti
Tomin banaani-hasselpähkinäpuuro
resepti
Crunchy cookies
resepti
Kaura-karpalopikkuleivät