Rekisteriseloste

     1. Rekisterinpitäjä
      Helsingin Mylly Oy
      Puurtajankatu 34, 04440 Järvenpää
      puh: 010 802 829
      s-posti: info@helsinginmylly.fi

      

     1. Rekisterin nimi
      Myllärin markkinointirekisteri

      

     1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste
      Rekisteriä käytetään tuotteiden ja palveluiden suoramarkkinointiin sekä tutkimusten, kampanjoiden ja kilpailuiden järjestämiseen Koodiviidakko Oy:n (henkilötietojen käsittelijä) Postiviidakko-palvelun kautta. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille lukuunottamatta henkilötietojen käsittelijää.

      

     1. Rekisterin tietosisältö
      Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
      – sähköpostiosoite

      

     1. Säännönmukaiset tietolähteet
      Rekisteri koostetaan Myllärin uutiskirjetilauksista
      myllarin.fi -sivuston uutiskirjetilauslomakkeen kautta
      – messuilla täytetyistä uutiskirjetilauslomakkeista
      – tapahtumissa täytetyistä arvontalipukkeista, joihin vastaaja ruksannut ’Tilaan uutiskirjeen’

     www.myllarin.fi -sivuston käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja. Sivuilla vierailtaessa, sivusto voi jättää selaimeen käyttäjäevästeen (cookie, tekstitiedosto), jonka avulla vierailijalle voidaan näyttää kohdennettua Myllärin mainontaa tämän vieraillessa muilla Googlen kanssa yhteistyötä tekevillä sivustoilla. Mainonnan näyttämistä voidaan hallita tai poistaa Google Analytics -näyttömainonta käytöstä kokonaan mainosvalintojen hallintatyökalun avulla osoitteessa http://google.com/ads/preferences.

      

     1. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
      Rekisterinpitäjä ei luovuta keräämiään tietoja ulkopuolisille, paitsi henkilötietojen käsittelijälle (Koodiviidakko Oy). Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

      

     1. Tietojen säilyttämisaika
      Tiedot säilytetään rekisterissä, kunnes rekisteröity pyytää tietojen poistamista.

      

     1. Tietojen poistaminen
      Tiedot poistetaan asiakkaan sitä pyytäessä. Kaikissa rekisteröidyille lähetettävissä markkinointiviesteissä on uutiskirjeen peruutuksen mahdollistava linkki. Peruutuksen yhteydessä rekisteröidyn tiedot poistetaan rekisteristä. Tietojen poistamista voi pyytää myös ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään yllämainituin yhteystiedoin.

      

     1. Rekisterin suojauksen periaatteet
      Rekisterin tiedot säilytetään luottamuksellisina. Henkilötietojen käsittelijän tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Henkilötietojen käsittelijä vastaa tietojen käsittelyn ylläpidosta, suojaamisesta, tietoturvallisuudesta ja tietojen säilyttämisestä sekä tarkastusoikeuden toteuttamisesta.