Myllärin by Helsinki Mills

Sandwich

Tee maukkaat kolmioleivät Myllärin vuokaleivistä!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h 30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h 45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

2

kpl
vuokaleipää

5 dl vettä
25 g hiivaa
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
13 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja

Ohjeet

  1. Aloita valmistamalla leipätaikina. Lisää kädenlämpöiseen veteen hiiva, suola, sokeri ja rypsiöljy. Lisää nesteen joukkoon 13 dl Myllärin leivontakarkeita vehnäjauhoja ja vaivaa yleiskoneella tai käsin noin 5 minuuttia. Kohota noin 40 minuuttia.

  2. Kumoa kohonnut taikina jauhotetulle pöydälle ja jaa kahteen osaan. Vaivaa takinoista ylimääräiset ilmat pois ja muotoile taikinan palat suorakaiteen muotoisiksi leiviksi ja laita voideltuihin vuokiin kohoamaan noin 40 minuutiksi.

  3. Pistele kohonneet leivät veitsellä ja paista 200 asteisessa uunissa 30-35 minuuttia.  Anna jäähtyä ennen leikkaamista.

  4. Leikkaa leivästä viipaleita, halutessasi paahda viipaleet ennen täyttämistä haluamillasi täytteillä.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,3 g
Proteiini
0,6 g
Energia
12,2 kcal
Hiilihydraatit
2,2 g
Rasva
0,0 g
Tyydyttynyt rasva
0,0 g
Suola
2,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Maissileipä
45 min L, VG

Maissileipä

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Focaccia
1 h 15 min L, VG, M, K, V

Focaccia