Myllärin Rukiinen Mustikkapiirakka

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri, lisää kananmunat ja vatkaa kuohkeaksi. Sekoita leivinjauhe ruisjauhoihin ja lisää ne taikinaan. Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan.

Sekoita täytteen ainekset ja levitä pohjan päälle. Paista 200°C noin 25 minuuttia.

Pohja:
150 g voita
1 ¼ dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
½ tl leivinjauhetta
  Täyte:
1 purkki maitorahkaa
1 kananmuna
½ dl sokeria
2 ½ dl mustikoita
1 tl vaniljasokeria
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Mokkapalat rocky road -kuorrutteella.
resepti
Myllärin Mokkapalat
resepti
Sitrus-puurotrifle
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä