Myllärin Rukiinen Mustikkapiirakka

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri, lisää kananmunat ja vatkaa kuohkeaksi. Sekoita leivinjauhe ruisjauhoihin ja lisää ne taikinaan. Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan.

Sekoita täytteen ainekset ja levitä pohjan päälle. Paista 200°C noin 25 minuuttia.

Pohja:
150 g voita
1 ¼ dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
½ tl leivinjauhetta
  Täyte:
1 purkki maitorahkaa
1 kananmuna
½ dl sokeria
2 ½ dl mustikoita
1 tl vaniljasokeria
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Myllärin mantelitäytteiset pikkupullat
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Raikas vihersmoothie
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Näytä lisää reseptejä