Gluteeniton kääretorttu

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vanilliinisokeri jauhoihin ja lisää vaahtoon kevyesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 6-8 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota leivinpaperi pohjasta.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon maitorahka ja marjat, hillo tai karkkirouhe. Voit myös levittää hillokerroksen suoraan pohjan päälle. Levitä rahkatäyte jäähtyneelle kääretorttulevylle. Rullaa levy ja leikkaa rullan päät tasaisiksi.

4 kananmunaa
1½ dl sokeria
2 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
Täyte esim.
2 dl kuohukermaa
1 prk maitorahkaa
hilloa, marjoja tai Marianne-rouhetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
Näytä lisää reseptejä