Gluteeniton kääretorttu

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vanilliinisokeri jauhoihin ja lisää vaahtoon kevyesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 6-8 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota leivinpaperi pohjasta. Anna jäähtyä hetki.

Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon maitorahka ja sokerit (sekä halutessasi hillo tai karkkirouhe). Sekoita marjat täytteeseen tai levitä ne suoraan täytteen päälle kääretorttulevylle. Levitä rahkatäyte jäähtyneelle kääretorttulevylle. Kääri levy rullalle siten, että saumakohta jää alaspäin. Nosta hetkeksi jääkaappiin ennen viipalointia.

4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1½ dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
Täyte esim.
2 dl vispi- tai kuohukermaa
1 prk maitorahkaa (250 g)
½ – 3/4 dl tomusokeria tai sokeria
1 tl vaniljasokeria
2-3 dl marjoja (tai hilloa, Marianne-rouhetta tms.)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Kauraa ja kasviksia
Näytä lisää reseptejä