gluteeniton

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe 20 kg

Myllärin kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä kaurasta valmistettu kaurarouhe  sopii erinomaisesti esim. risotto- ja couscous-tyyppisiin ruokiin, salaatteihin ja uunipuuroihin.

Lisäkkeeksi tai ruokien pohjaksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on n. 8-10 minuuttia, kun taas pehmeän puuron keittämiseen tulee varata 25-30 minuuttia ja uunipuuro vaatii kypsyäkseen noin tunnin. 

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe 20 kg

Pakkauksen kierrätys, koko ja ominaisuudet

Pakkauksen koko

20,0 kg
Lajittele kartonkikeräykseen

Tuotteen ominaisuudet

Gluteeniton
Runsaskuituinen
Proteiinin lähde

Tuotteen yleiset tiedot

Ainesosat

Gluteeniton täysjyväkaura, lämpökäsitelty

Ravintoarvot / 100 g

Energia kJ

1540,0 kJ

Energia kcal

370,0 kcal

Proteiini

14,0 g

Hiilihydraatit

58,0 g

sokeri

1,0 g

Rasva

6,5 g

josta tyydyttyneitä

1,3 g

Kuitu

11,0 g

Suola

0,0 g

Säilytysohjeet

Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista

Valmistaja

Valmistusmaa

Suomi

Valmistaja

Helsingin Mylly Oy

Tilausohjeet ammattilaisille

Tuotteen nimi

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe 20 kg

Tuotenumero

6044

tukku

Patu tuotenumero

124674

EAN-koodi

6415000260448

6415000260448

Tunnetko jo nämä tuotteet?