Myllärin Gluteeniton Kauralese – kuitulisäksi, leivontaan ja ruoanlaittoon!

kauraa-suomestaMyllärin uusi, kotimaisesta puhdaskaurasta valmistettu gluteeniton kauralese sopii erinomaisesti kuitulisäksi puuron tai smoothien sekaan, ruoanlaittoon ja leivontaan, kuten piirakkapohjiin sekä leipiin ja sämpylöihin. Gluteeniton kaurajauho sisältää runsaasti kuitua (kuitupitoisuus 14 %) ja on Sydänmerkkituote.

Ainesosat:

Ainekset: Gluteeniton kaura

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa 1530 kJ (360 kcal)
Rasvaa 7.6 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1.4 g
Hiilihydraatteja 49 g
– josta sokereita 1.3 g
Ravintokuitua 14 g
Proteiinia 18 g
Suolaa 0 g

Paino: 500 g

Ruokaa omast maasta
Sydänmerkki
Runsaskuituinen

Reseptejä tästä tuotteesta

hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Mansikkainen kaurasmoothie
kaurarouhefalafelit
resepti
Gluteenittomat kaurafalafelit
punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Punajuuri-vuohenjuustopiiras (gluteeniton)
resepti
Myllärin gluteeniton porkkanalaatikko
resepti
Gluteeniton vispipuuro
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat voisilmäpullat
resepti
Gluteenittomat kikhernesämpylät
resepti
Kaurasämpylät (gluteeniton)
resepti
Juusto-kinkkupiirakka (gluteeniton)
Kaurakeksit
resepti
Kaurakeksit (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton kauralesepuuro