Myllärin Gluteeniton Kauralese – kuitulisäksi, leivontaan ja ruoanlaittoon!

kauraa-suomestaMyllärin uusi, kotimaisesta puhdaskaurasta valmistettu gluteeniton kauralese sopii erinomaisesti kuitulisäksi puuron tai smoothien sekaan, ruoanlaittoon ja leivontaan, kuten piirakkapohjiin sekä leipiin ja sämpylöihin. Gluteeniton kaurajauho sisältää runsaasti kuitua (kuitupitoisuus 14 %) ja on Sydänmerkkituote.

Ainesosat:

Ainekset: Gluteeniton kaura

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa 1530 kJ (360 kcal)
Rasvaa 7.6 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1.4 g
Hiilihydraatteja 49 g
– josta sokereita 1.3 g
Ravintokuitua 14 g
Proteiinia 18 g
Suolaa 0 g

Paino: 500 g

Ruokaa omast maasta
Sydänmerkki
Runsaskuituinen

Reseptejä tästä tuotteesta

joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Mansikkainen kaurasmoothie
Kaurafalafelit
resepti
Gluteenittomat kaurafalafelit
punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Punajuuri-vuohenjuustopiiras (gluteeniton)
resepti
Myllärin gluteeniton porkkanalaatikko
resepti
Gluteeniton vispipuuro
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat voisilmäpullat
resepti
Gluteenittomat kikhernesämpylät
resepti
Kaurasämpylät (gluteeniton)
resepti
Juusto-kinkkupiirakka (gluteeniton)
Kaurakeksit
resepti
Kaurakeksit (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton kauralesepuuro