Myllärin Gluteeniton Kauralese – kuitulisäksi, leivontaan ja ruoanlaittoon!

kauraa-suomestaMyllärin uusi, kotimaisesta puhdaskaurasta valmistettu gluteeniton kauralese sopii erinomaisesti kuitulisäksi puuron tai smoothien sekaan, ruoanlaittoon ja leivontaan, kuten piirakkapohjiin sekä leipiin ja sämpylöihin. Gluteeniton kaurajauho sisältää runsaasti kuitua (kuitupitoisuus 14 %) ja on Sydänmerkkituote.

Ainesosat:

Ainekset: Gluteeniton kaura

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa1530 kJ (360 kcal)
Rasvaa7.6 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja1.4 g
Hiilihydraatteja49 g
– josta sokereita1.3 g
Ravintokuitua14 g
Proteiinia18 g
Suolaa0 g

Paino: 500 g

Ruokaa omast maasta
Sydänmerkki
Runsaskuituinen

Reseptejä tästä tuotteesta

resepti
Mansikkainen kaurasmoothie
kaurarouhefalafelit
resepti
Gluteenittomat kaurafalafelit
punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Gluteeniton punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Myllärin gluteeniton porkkanalaatikko
resepti
Gluteeniton vispipuuro
resepti
Gluteeniton graavilohipiiras
resepti
Gluteenittomat parmankinkkumuffinit
resepti
Gluteeniton kaura-omenapiiras
resepti
Gluteenittomat voisilmäpullat
resepti
Gluteenittomat kikhernesämpylät
resepti
Gluteenittomat kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton juusto-kinkkupiirakka
resepti
Gluteenittomat kaurakeksit
resepti
Gluteeniton kauralesepuuro