Myllärin by Helsinki Mills

Tuulihatut

Tuulihatut. Tällä taikinalla veivaat hatut, tai pidemmät eclaireleivokset.

Reseptin tiedot

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1


150 g vettä
75 g laktoositonta voita
2 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
3 kananmunaa

Ohjeet

  1. Mittaa vesi ja voi kattilaan.

  2. Kuumenna vesi-voiseos kiehuvaksi. Lisää joukkoon Myllärin Leivontakarkeat vehnäjauhot vispilällä sekoittaen.

  3. Kypsennä taikinaa kattilassa, kunnes taikina muodostaa pallon.

  4. Jäähdytä taikina. Vatkaa sähkövatkaimella kananmunat yksitellen joukkoon. Siirrä taikina pursotinpussiin.

  5. Pursota haluamaasi muotoon leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200 C asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes kypsää.

  6. Täytä tuulihatut suolaisella tai makealla täytteellä.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,0 g
Proteiini
0,4 g
Energia
242,2 kcal
Hiilihydraatit
0,3 g
Rasva
27,1 g
Tyydyttynyt rasva
17,6 g
Suola
0,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Juureskauratto
35 min L, K

Juureskauratto

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Luonnonkala­piirakka
1 h 50 min L

Luonnonkala­piirakka