Vuoden vientiraketti nyt kaupoissa

Palkittu Myllärin Tuorepuuromix – kiireisen aamun pelastaja

Kotimaisesta täysjyväkaurasta, marjoista, omenoista ja auringonkukansiemenistä valmistettu Myllärin Tuorepuuromix on helppo ja trendikäs tapa nauttia puuroa. Raikas tuorepuuro eli Overnight Oats on terveellinen aamu-, ilta- tai välipala, joka ei vaadi keittämistä vaan valmistuu itsekseen jääkaapissa yön aikana.

– Uutuustuotteemme voitti syksyllä pidetyn Viedään Suomi-ruoka maailmalle! -vientikilpailun*.  Tuorepuuro vastaa kansainvälisiin ruoka- ja terveystrendeihin. Kilpailussa tuotekonsepti sai erityiskiitosta herkullisesta mausta, valmiista annospakkauksista ja kotimaisen kauran hyödyntämisestä. Tammikuun puolivälistä alkaen Myllärin Tuorepuuromix on vihdoin saatavilla suomalaisissa kaupoissa, kertoo Helsingin Myllyn tuotepäällikkö Minna Anttonen tuorepuuron voittoisasta alusta.

Herkullista helposti, ilman lisättyä sokeria

Myllärin Tuorepuuroainekset ovat runsaskuituisia (kuitupitoisuus 11-12 %) eikä niissä ole lainkaan lisättyä sokeria.  Tuotteilla on myös Sydänmerkki. Makuvaihtoehtoja on kaksi – marjainen mustikka-vadelma ja hedelmäinen omena-vadelma. Annospussiin pakattu tuorepuuromix sekoitetaan illalla jogurttiin ja seoksen annetaan levätä yön yli jääkaapissa. Terveellinen, raikas tuorepuuro on aamulla valmis nautittavaksi!

– Jos valmistat tuorepuuron suoraan eväsrasiaan, on se helppo napata aamulla mukaan töihin. Kätevien annospussien ansioista tuorepuurot voi tehdä valmiiksi koko perheelle tai välipaloiksi lapsille, Anttonen vinkkaa.

– Tuorepuuro on herkullista sellaisenaan, mutta vaihtelua saa lisäämällä seokseen marjoja, hedelmän paloja, siemeniä tai vaikkapa pähkinöitä tai vaihtelemalla pohjana käytettävää jogurttia.


Lisätiedot:

Minna Anttonen
Tuotepäällikkö
Helsingin Mylly Oy
+358 50 589 5784
minna.anttonen@helsinginmylly.fi

 

* Lidl-kauppaketjun Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi järjestämä Viedään Suomi-ruoka maailmalle! -kilpailun elintarvikeyrityksille, jossa etsittiin Suomen seuraavaa vientimenestystä. Lokakuussa 2017 voittajan valitsi asiantuntijaraati, johon kuuluivat Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton puheenjohtaja Juha Marttila, Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja Pia Pohja, Finpron elintarviketoimialan johtaja Esa Wrang, suomalaista ruokakulttuuria edistävän Elo-säätiön johtaja Seija Kurunmäki, juontaja, toimittaja ja kolumnisti Tuomas Enbuske, hallitusammattilainen ja markkinoinnin konkari Anne Korkiakoski sekä Lidl Suomen kaupallinen johtaja Timo Hansio ja Lidl Suomen ostopäällikkö Riikka Nordqvist.