80-vuotisjuhlatuote Myllärin Luomu Iso Täysjyväkaurahiutale: Perinteistä, kotimaista täysjyväluomukauraa – mukana kauran aromikas maku ja karkea rakenne

Kotimaisesta täysjyväluomukaurasta syntyy hitaasti hauduttamalla vatsalle lempeä supervoimaruoka, jota voi varioida aamiaiseksi, lounaaksi tai iltapalaksi esimerkiksi tuoreilla marjoilla, hedelmillä, pähkinöillä tai nauttia sellaisenaan.

80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Helsingin Mylly tuo markkinoille aidot, perinteiset isot täysjyväluomukaurahiutaleet. Myllärin Luomu Iso Täyshyväkaurahiutale on terveellistä, kotimaista täysjyväkauraa – luomuna tietenkin. Vatsaystävälliset, perinteiset kaurahiutaleet valmistetaan Helsingin Myllyn Vaasan tuotantolaitoksessa 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla.

Myllärin Luomu Isoissa Kaurahiutaleissa on jäljellä aito kauran maku sekä karkea, rouheinen rakenne. Kotimaisessa kaurassa on runsaasti kuitua, mikä tekee siitä vatsaystävällisen supervoimaruoan. Sydämen kannalta kaura on oiva valinta: sen sisältämä betaglukaani auttaa alentamaan kolesterolia.

Vinkki!
Lisää reseptejä ja käyttövinkkejä Myllärin verkkosivuilta www.myllarin.fi.

Tuotetiedot:

Myllärin Luomu Iso Täysjyväkaurahiutale 600 g
kuluttajahinta n. 1,65 €/pakkaus, n. 2,75 €/kg

Lisäksi Myllärin hiutaleperheeseen saadaan kolme kotimaista uutuutta:

Myllärin Täysjyväkaurahiutale 600 g
kuluttajahinta n. 0,85 €/pakkaus, n. 1,40 €/kg

Myllärin Täysjyväruishiutale 500 g
kuluttajahinta n. 0,88 €/pakkaus, n. 1,75 €/kg

Myllärin Täysjyvä 4 Viljan Hiutale 500 g
kuluttajahinta n. 0,85 €/pakkaus, n. 1,70 €/kg

Lisätietoja:

Riitta Salenius-Mela
Markkinointijohtaja
Helsingin Mylly Oy
Tel. +358 40 500 9841
riitta.salenius-mela@helsinginmylly.fi
www.myllarin.fi

Helsingin Mylly Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa tuotteita niin kotitalouksille, suurkeittiöille kuin teollisuudelle. Yritys on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja. Helsingin Myllyn tuotantolaitokset ovat Järvenpäässä, Vaasassa, Närpiössä ja Tallinnassa. Helsingin Myllyn tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Myllärin, Myllärin Luomu ja Mylly-Matti. Helsingin Myllyn liikevaihto 2013 oli 38 M€.