Myllärin Täysjyväkaurahiutale – suomalaista täysjyväkauraa

Myllärin Täysjyväkaurahiutale valmistetaan kokonaisesta kauranjyvästä puhdistamalla, höyryttämällä ja litistämällä, jotta puurosta tulee ihanan pehmeää. Kokeile myös leivontaan! Tuote on runsaskuituinen (kuitupitoisuus 10 %), eikä sisällä lisättyä sokeria.

Keittoaika: 3 – 5 minuuttia.

Ainesosat:

Täysjyväkaura

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa 1530 kJ (365 kcal)
Rasvaa g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja g
Hiilihydraatteja 56 g
– josta sokereita g
Ravintokuitua 10 g
Proteiinia 14 g
Suolaa 0 g

Paino: 600 g

Ruokaa omast maasta
Sydänmerkki
Runsaskuituinen

Reseptejä tästä tuotteesta

resepti
Tortillamunakas kaurasta ja porkkanasta
vegaaninen kaurakokkeli
resepti
Vegaaninen kaura-kikhernekokkeli
resepti
Fruity-välipalapatukat
resepti
Rapean marjaiset muromyslipatukat