Myllärin Ruisleipäaines – herkullista ruisleipää kotiuunissa

Myllärin Ruisleipäaines sisältää runsaasti täysjyväruista ja aidon ruistaikinajuuren. Kahdessa tunnissa leivot hyvää perinteistä ruisleipää helposti ja edullisesti. Lisää vain hiiva ja vesi. Maukasta myös kalan leivitykseen.

Ainesosat:

Täysjyväruisjauho, vehnäjauho, luonnollinen ruistaikinajuuri, ruismallas ja suola (1,2 %). Ruista 89 %. Valmiin leivän suolapitoisuus on noin 0,7 %.

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa 1380 kJ (320 kcal)
Rasvaa 2 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja g
Hiilihydraatteja 58 g
– josta sokereita g
Ravintokuitua 17 g
Proteiinia 10 g
Suolaa g

Paino: 2 kg

Ruokaa omast maasta
Runsaskuituinen

Reseptejä tästä tuotteesta

resepti
Myllärin Ruispalat
resepti
Myllärin maukas ruislimppu
resepti
Mannasuurimosämpylät
resepti
Savolaiset riisikukkoset
resepti
Lohikukkoset
resepti
Lohivoileipäkakku
resepti
Iisalmen mummon lanttukukko
resepti
Myllärin ruispalat