Myllärin Ruisjauho – puhdasta täysjyväruista leiväksi ja puuroksi

Myllärin Ruisjauho on rukiin jyvistä jauhettu puhdas täysjyväruisjauho. Tuote sopii erinomaisesti leivontaan ja ruispuurojen valmistukseen. Erittäin runsaskuituinen (kuitupitoisuus 20 %).

Ainesosat:

Täysjyväruis.

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa 1400 kJ (330 kcal)
Rasvaa g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja g
Hiilihydraatteja 58 g
– josta sokereita g
Ravintokuitua 20 g
Proteiinia 10 g
Suolaa 0 g

Paino: 2 kg

Ruokaa omast maasta
Runsaskuituinen

Reseptejä tästä tuotteesta

resepti
Paahdettu paprika-possupizza rapealla ruispohjalla
resepti
resepti
Myllärin Ruispalat
resepti
Tomi Björckin paras näkkileipä
resepti
Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka
resepti
Myllärin perinteiset karjalanpiirakat