Myllärin Luomu Ruisjauho – perinteisiin leipiin ja piirakoihin

Myllärin Luomu Ruisjauhosta syntyvät maukkaat ja rukiiset perinteiset leivät ja piirakat. Lisää leipoutuvuutta saat, kun lisäät taikinaan vehnäjauhoja. Tuote on runsaskuituinen (kuitupitoisuus 20 %).

Ainesosat:

Luomutäysjyväruis.

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa 1400 kJ (330 kcal)
Rasvaa g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja g
Hiilihydraatteja 58 g
– josta sokereita g
Ravintokuitua 20 g
Proteiinia 10 g
Suolaa 0 g

Paino: 1 kg

luomumerkki
Runsaskuituinen

Reseptejä tästä tuotteesta

resepti
Sultsinat
resepti
Tilli-ruisnäkkileipä ja valkosipulisilakat
resepti
Ruis-porkkanasämpylät
resepti
Myllärin maukkaampi kääretorttu
resepti
Myllärin Rukiinen Mustikkapiirakka
resepti
Tomaatti-pestopiiras