Myllärin Luomu Ruishiutale – maukasta ja terveellistä täysjyväluomuruista

Myllärin Luomu Ruishiutaleista syntyy herkullinen ruispuuro, joka on parasta perinteisesti puolukoiden kera nautittuna. Käytä hiutaleita myös leivontaan! Tuote on erittäin runsaskuituinen (kuitupitoisuus 18 %), eikä sisällä lisättyä sokeria.

Keittoaika: 3 – 5 minuuttia.

Ainesosat:

Luomutäysjyväruis.

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa 1400 kJ (330 kcal)
Rasvaa 2 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.3 g
Hiilihydraatteja 58 g
– josta sokereita 1.3 g
Ravintokuitua 18 g
Proteiinia 10 g
Suolaa 0 g

Paino: 500 g

luomumerkki
Ruokaa omast maasta
Sydänmerkki
Runsaskuituinen

Reseptejä tästä tuotteesta

resepti
Ruistosca mustikkapiiras
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Ruispuuro