Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe on herkullinen uutuus, joka on valmistettu 100 % kotimaisesta, gluteenittomasta täysjyväkaurasta! Kaurarouhe sopii erinomaisesti risottoihin, salaattipohjiin ja uunipuuroihin. Tuote on erittäin runsaskuituinen (kuitupitoisuus 11 %) ja sopii myös vegaaneille.

Lisäkkeeksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on n. 8-10 minuuttia, kun taas pehmeän puuron keittämiseen tulee varata 25-30 minuuttia ja uunipuuro vaatii kypsyäkseen noin tunnin.

Ainesosat:

Gluteeniton täysjyväkaura

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa 1530 kJ (365 kcal)
Rasvaa 6.9 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1.2 g
Hiilihydraatteja 56 g
– josta sokereita 1.3 g
Ravintokuitua 11 g
Proteiinia 14 g
Suolaa 0.0 g

Paino: 700 g

EAN-koodi: 10 x 700 g = 7 000 g

6415000260349

Ruokaa omast maasta
Sydänmerkki
Runsaskuituinen