Myllärin Hiivaleipäjauho – leipiin, sämpylöihin ja piiraisiin

Myllärin Hiivaleipäjauhossa on runsaasti kuitua (kuitupitoisuus 6,2 %), ja se on myös erinomainen proteiinin lähde. Myllärin Hiivaleipäjauhosta leivot terveelliset leivät ja sämpylät.

Ainesosat:

Vehnä.

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa 1490 kJ (360 kcal)
Rasvaa g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja g
Hiilihydraatteja 64 g
– josta sokereita g
Ravintokuitua g
Proteiinia 14 g
Suolaa 0 g

Paino: 2 kg

Ruokaa omast maasta
Runsaskuituinen

Reseptejä tästä tuotteesta

resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Myllärin Viljaisat teeleivät
resepti
Lohivoileipäkakku