Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit

Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Nämä suussasulavat, mureat keksit katoavat nopeasti parempiin suihin.

Valmistusohje

Sekoita jauhot, sooda ja vaniljasokeri. Vatkaa toisessa astiassa pehmeä voi, keltuainen, sokeri ja siirappi vaahdoksi.
Lisää jauhot voivaahdon joukkoon.

Tee pellille leivinpaperin päälle pellin pituisia tankoja, yhteensä 3 tankoa. Jätä tankojen väliin reilusti tilaa. Taikinasta tulee kaksi pellillistä.

Paista uunissa noin 15 min 175 – 200 asteessa. Leikkaa tangot lämpiminä paloiksi.

200 g voita
1 munankeltuainen
2 dl sokeria
2-3 rkl siirappia
6 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl soodaa
1 rkl vaniljasokeria
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Mustikkapiirakka mustikkamaidon kera
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Myllärin appelsiinimuffinssit
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä