Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit

Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Nämä suussasulavat, mureat keksit katoavat nopeasti parempiin suihin.

Valmistusohje

Sekoita jauhot, sooda ja vaniljasokeri. Vatkaa toisessa astiassa pehmeä voi, keltuainen, sokeri ja siirappi vaahdoksi.
Lisää jauhot voivaahdon joukkoon.

Tee pellille leivinpaperin päälle pellin pituisia tankoja, yhteensä 3 tankoa. Jätä tankojen väliin reilusti tilaa. Taikinasta tulee kaksi pellillistä.

Paista uunissa noin 15 min 175 – 200 asteessa. Leikkaa tangot lämpiminä paloiksi.

200 g voita
1 munankeltuainen
2 dl sokeria
2-3 rkl siirappia
6 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl soodaa
1 rkl vaniljasokeria
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaurainen hummus
resepti
Treat Pops
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä