Myllärin voipullat

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Taikina: Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää, sokeri, mausteet ja munat. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Leivo 2/3 taikinasta pyöreiksi pikkupulliksi.

Ota 1/3 taikinasta ja sekoita siihen loput kuoritaikinan ainekset. Kauli kuoritaikina ohueksi levyksi ja paloittele pullien määrä pieniä levyjä. Laita pikkupulla kuoritaikinan sisään ja taita kuoritaikinan reunat pullan alle. Kohota pullat, voitele munalla ja paista 220 °C kunnes pullat ovat kauniin ruskeita.

Taikina
5 dl maitoa tai vettä
50 g hiivaa tai 2 pussia kuivahiivaa
2 kpl kanamunia
1 ½ dl sokeria
1 tl suolaa
16 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
150 g voita
Kuoritaikina
1/3 osa taikinaa
300 g voita
2 ½ dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 tl suolaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Crunchy cookies
resepti
Turkkilainen Revani-kakku
resepti
Persikka-rahkapiirakat
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
Näytä lisää reseptejä