Kaurajyvät ja vuohenjuustolla kuorrutetut sipulit

Annosmäärä: 10

1 kpl 1/2 -65 mm GN-vuoka

 

Laita Ateriajyvät GN-vuoan pohjalle ja kaada päälle kasvisliemi. Sekoita joukkoon oliiviöljy, kuutioitu paprika ja puolikkaan limen mehu.

 

Kuori sipulit ja leikkaa ne n. 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Levitä sipulisiivut jyväpohjan päälle. Murskaa valkosipuli ja sekoita joukkoon loraus oliiviöljyä. Valele sipulisiivut valkosipuli-oliiviöljyseoksella ja purista päälle puolikkaan limen menu. Lisää jokaisen siivun päälle nokare vuohenjuustoa. Lisää lopuksi siivujen päälle hunajaa makusi mukaan.

 

Höyrypaista (höyry 20 %) vuokaa 200-asteisessa uunissa 11 minuutin ajan. Koristele lopuksi tuoreilla yrteillä ja paprikalohkoilla. Tarjoa sellaisenaan kasvislisukkeena tai lihan tai kalan kanssa.

Pohja
1 l Myllärin Gluteenitonta Kaurajyvää
1 l kasvislientä
1 dl oliiviöljyä
1/2 – 1 paprika kuutioituna
1/2 limen mehu
Kuorrutetut sipulit 
6 sipulia
1/2 limen mehu
1/2 valkosipuli
1/2 – 1 chili
300 g vuohenjuustoa
hunajaa
oliiviöljyä
Päälle tuoretta ruohosipulia, rosmariinia, timjamia ja paprikalohkoja
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti