Myllärin hedelmäinen tuorepuuro (vegaaninen)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Herkullisen tuorepuuron voi valmistaa myös kasvipohjaiseen jogurttiin, jolloin siitä saa vegaanisen. Kaikki hiutaleet ja myslit sopivat tuorepuuron valmistamiseen, mutta erityisen herkullinen versio syntyy makeaa papaijaa sisältävästä Gluteenittomasta Kauramyslistä.

 

Valmistusohje

Sekoita mysli ja jogurtti keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli tai vähintään muutaman tunnin ajan. Kaura imee nestettä itseensä, joten puuro paksuuntuu jonkin verran jääkaapissa. Jos puuro on jääkaapista otettuna liiankin paksua, voit ohentaa sitä lisäämällä jogurttia tai tilkan omenamehua.

1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
1,5 dl Kaurajogurttia tai muuta kasvipohjaista jogurttia
(Omenamehua)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Mustikkapiirakka mustikkamaidon kera
resepti
4 Viljan puuro
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Chili con kaura
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä