Myllärin hedelmäinen tuorepuuro (vegaaninen)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Herkullisen tuorepuuron voi valmistaa myös kasvipohjaiseen jogurttiin, jolloin siitä saa vegaanisen. Kaikki hiutaleet ja myslit sopivat tuorepuuron valmistamiseen, mutta erityisen herkullinen versio syntyy makeaa papaijaa sisältävästä Gluteenittomasta Kauramyslistä.

 

Valmistusohje

Sekoita mysli ja jogurtti keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli tai vähintään muutaman tunnin ajan. Kaura imee nestettä itseensä, joten puuro paksuuntuu jonkin verran jääkaapissa. Jos puuro on jääkaapista otettuna liiankin paksua, voit ohentaa sitä lisäämällä jogurttia tai tilkan omenamehua.

1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
1,5 dl Kaurajogurttia tai muuta kasvipohjaista jogurttia
(Omenamehua)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Whoopies
resepti
Toffeetee-kaurapuuro
resepti
Myllärin luomuletut
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Luomumannapuuro
resepti
Ohrapuuroherkku
Näytä lisää reseptejä