vegaaninen kaurakokkeli

Vegaaninen kaura-kikhernekokkeli

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

Valuta kikherneiden liemi erikseen ja soseuta herneet kevyesti. Vispaa liemi hieman paksummaksi ja sekoita joukkoon vesi ja kaurahiutaleet. Paista öljyssä pannulla munakokkelin tapaan koko ajan sekoitellen, kunnes kokkeli on kypsää ja murumaista.

1 prk (n. 380 g) kikherneitä liemineen
2 dl Myllärin Täysjyväkaurahiutaleita
1 dl vettä
vegaaninen kaurakokkeli
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Kauraa ja kasviksia
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Näytä lisää reseptejä