Uunikaurapuuro (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lämmitä uuni 150-asteiseksi. Voitele uunivuoka ja mittaa ainekset vuokaan. Nosta vuoka uuniin noin puoleksitoista tunniksi. Sekoita ensimmäisen tunnin aikana muutaman kerran. Puuron voi tehdä myös kypsentämällä yön yli 90-asteisessa uunissa.

3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1,5 l täysmaitoa
1 tl suolaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Gluteeniton kaurahampurilainen
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä