Uunikaurapuuro (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lämmitä uuni 150-asteiseksi. Voitele uunivuoka ja mittaa ainekset vuokaan. Nosta vuoka uuniin noin puoleksitoista tunniksi. Sekoita ensimmäisen tunnin aikana muutaman kerran. Puuron voi tehdä myös kypsentämällä yön yli 90-asteisessa uunissa.

3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1,5 l täysmaitoa
1 tl suolaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton vispipuuro
resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Näytä lisää reseptejä