Uunikaurapuuro (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lämmitä uuni 150-asteiseksi. Voitele uunivuoka ja mittaa ainekset vuokaan. Nosta vuoka uuniin noin puoleksitoista tunniksi. Sekoita ensimmäisen tunnin aikana muutaman kerran. Puuron voi tehdä myös kypsentämällä yön yli 90-asteisessa uunissa.

3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1,5 l täysmaitoa
1 tl suolaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton kaurahampurilainen
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
Näytä lisää reseptejä