Uunikaurapuuro (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lämmitä uuni 150-asteiseksi. Voitele uunivuoka ja mittaa ainekset vuokaan. Nosta vuoka uuniin noin puoleksitoista tunniksi. Sekoita ensimmäisen tunnin aikana muutaman kerran. Puuron voi tehdä myös kypsentämällä yön yli 90-asteisessa uunissa.

3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1,5 l täysmaitoa
1 tl suolaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Tomin banaani-hasselpähkinäpuuro
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
resepti
Kauraruudut (gluteeniton)
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Luomumannapuuro
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä