Turkkilainen Revani-kakku

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vispaa munat ja sokeri, lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina pellille tai uunivuokaan ja paista 180 °C kunnes kypsää tikulla kokeiltaessa. Kun otat kakun uunista, valele pintaan noin 0,5 dl vettä.

 

Valmista seuraavaksi kuorrute. Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä 15 minuuttia. Lisää sitruunanmehu ja keitä vielä 3 minuuttia. Valele lientä kakun pintaan ja ripottele pinnalle halutessasi kookoshiutaleita.

 

Taikina:
4 kananmunaa
2,5 dl sokeria
4,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
4,5 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
2,5 dl turkkilaista jogurttia
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 rkl öljyä
  Kuorrutesiirappi:
2 dl vettä
2 dl sokeria
2 tl sitruunalientä
Pinnalle:  kookoshiutaleita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin vegaaniset luomuletut
kuningatarpiirakka
resepti
Kuningatarpiirakka (gluteeniton)
resepti
Marja-vaniljapiiras (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
Näytä lisää reseptejä