Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Helppo tuorepuuro on raikas aamupala, jonka valmistat kätevästi jo edellisenä iltana.

Tee näin:

Laita kaurahiutaleet ja marjat tai paloitellut hedelmät kulhoon (tai kannelliseen purkkiin jos otat puuron evääksi). Kaada päälle jogurtti ja marjakeitto sekä halutessasi vähän hunajaa. Sekoita ja nosta jääkaappiin yöksi. Puuro on aamulla valmis nautittavaksi tai mukaan otettavaksi!

1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
1 dl hedelmiä tai marjoja
1 dl maustamatonta jogurttia
0,5 dl marjakeittoa tai esim. omenamehua
(1 rkl hunajaa)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin Rukiinen Mustikkapiirakka
resepti
Tomin banaani-hasselpähkinäpuuro
resepti
4 Viljan puuro
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Luomumannapuuro
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä