Tomin kylmäsavulohi-mascarponepizza

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Hiero hiiva kädenlämpöiseen veteen yleiskoneen kulhoon tai isoon leipäkulhoon. Sekoita joukkoon sokeri, suola ja oliiviöljy ja puolet jauhoista. Lisää taikinaan loput jauhot ja anna yleiskoneen käydä muutama minuutti. Anna taikinan levätä 5 minuutin ajan ja jatka sen jälkeen vaivaamista pari minuuttia.

 

Anna taikinan levätä liinan alla 1,5 tunnin ajan. Jaa taikina neljään yhtä suureen osaan ja kauli osista pyöreitä pizzoja. Lisää täytteet kunkin pohjan päälle ja paista noin 20 minuuttia 225-asteisessa uunissa riippuen uunin tehosta. Kun pohja on kullanruskea ja rapea, pizza on valmis. Nauti heti!

 

Reseptin laati: Tomi Björck

Pizzapohja (4 kpl)
10 g tuorehiivaa
3 dl vettä
2 tl sokeria
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
6 – 7 dl Myllärin Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa
1 dl vehnäjauhoa vaivaamiseen
Täytteet
200 g kylmäsavulohta
1 dl mascarponejuustoa
2 dl pinaattia
2 dl juustoraastetta
1 dl ranskankermaa
4 rkl caviart-merileväkaviaaria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Paahdettu paprika-possupizza rapealla ruispohjalla
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Salami-sipulipizza (gluteeniton)
resepti
Salami-sipulipizza (gluteeniton)
resepti
Kukkakaali-sienipizza grillissä
Näytä lisää reseptejä