Tomaatti-pinaattikastiketta ja ateriajyviä

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Pilko sipuli, valkosipuli ja chili ja kuullota pannulla miedolla lämmöllä juustokuminan kanssa noin 5 minuuttia. Lisää pinaatti ja tomaattimurska ja kypsennä hiljalleen 10 – 15 min. Lisää loppuvaiheessa pähkinät. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Lisää Ateriajyvät ja keitä n. 12 minuuttia. Jos haluat jyvistä pehmeämpiä, lisää vähän vettä ja keitä hetki lisää. Ota kattila sivuun ja lisää halutessasi vähän voita tai öljyä.

(4-5 annosta)
1 sipuli
 2-3 valkosipulin kynttä
1 mieto chili
3 tl juustokuminaa
150 g pakastepinaattia
500 g tomaattimurskaa
100 g cashew-pähkinöitä
suolaa
mustapippuria
3 dl Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa
3 dl kasvislientä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Gluteeniton kauracouscous
resepti
Myllärin kaurainen couscous (gluteeniton)
punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Punajuuri-vuohenjuustopiiras (gluteeniton)
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
resepti
Kauratäytteiset kesäkurpitsat
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Prosciuttopizza
resepti
Chili con kaura
Näytä lisää reseptejä