Tomaatti-pinaattikastiketta ja ateriajyviä

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Pilko sipuli, valkosipuli ja chili ja kuullota pannulla miedolla lämmöllä juustokuminan kanssa noin 5 minuuttia. Lisää pinaatti ja tomaattimurska ja kypsennä hiljalleen 10 – 15 min. Lisää loppuvaiheessa pähkinät. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Lisää Ateriajyvät ja keitä n. 12 minuuttia. Jos haluat jyvistä pehmeämpiä, lisää vähän vettä ja keitä hetki lisää. Ota kattila sivuun ja lisää halutessasi vähän voita tai öljyä.

(4-5 annosta)
1 sipuli
 2-3 valkosipulin kynttä
1 mieto chili
3 tl juustokuminaa
150 g pakastepinaattia
500 g tomaattimurskaa
100 g cashew-pähkinöitä
suolaa
mustapippuria
3 dl Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa
3 dl kasvislientä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaura-kasvisgratiini
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurakeitto
Näytä lisää reseptejä