Tomaatti-pestopiiras

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sekoita leivinjauhe jauhoihin, yhdistä kaikki pohjan ainekset ja sekoita hyvin. Voitele ja jauhota piirakkavuoka ja levitä taikina vuokaan.
Levitä piirakkapohjalle pesto, tomaattisiivut, mozzarellaviipaleet sekä mozzarellaraaste. Paista 200 °C noin 30 minuuttia.  Ripottele päälle tuoretta basilikaa ja parmesaanilastuja.

Pestokastike: Paahda auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla, yhdistä kaikki kastikkeen ainekset ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.

150 g voita
1 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
1 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2,5 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl vettä
Täyte:
1 dl pestokastiketta
2-3 tomaattia
170 g mozzarellajuustoa viipaleina
100 g mozzarellaraastetta
  Itsetehty pesto:
½ ruukkua basilikaa
½ ruukkua lehtipersiljaa
½ dl oliiviöljyä
50 g parmesaanraastetta
2 rkl paahdettuja auringonkukansiemeniä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Porkkana-paprika-lesekräkkerit
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta
resepti
Mannasuurimosämpylät
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Gluteeniton focaccia
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Lohikukkoset
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
resepti
Leipätikut
resepti
Myllärin kaurasämpylät
Näytä lisää reseptejä