Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Valmistusohje

Kaada ateria-aines uunivuokaan ja lisää vesi. Laita vuoka 200-asteiseen uuniin keskitasolle ja anna kypsyä n. 30 minuutin ajan.

Poista lehtikaalista kova lehtiruoti ja paloittele lehdet reiluiksi suupaloiksi. Hienonna valkosipuli. Paista broilerinfileet pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi ja nosta ne uunivuokaan kaurapedin päälle. Lisää pannulle lehtikaali, tomaatit, hienonnetut valkosipulinkynnet ja rosmariinia. Kääntele, kunnes lehtikaali kutistuu. Purista joukkoon sitruunoiden mehut ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ota vuoka uunista, kun neste on lähes imeytynyt kauraan. Lisää kasvikset vuokaan. Tarjoa salaatin kanssa.

4 annosta
1 pss Myllärin Tomaatti Kaura ateria-ainesta
6 dl vettä
4 broilerinfileetä
100 g lehtikaalia
2 rkl rypsiöljyä
200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
2 valkosipulinkynttä
tuoretta rosmariinia
2 sitruunan mehu
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kauraa ja kasviksia
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
Näytä lisää reseptejä