Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Valmistusohje

Kaada ateria-aines uunivuokaan ja lisää vesi. Laita vuoka 200-asteiseen uuniin keskitasolle ja anna kypsyä n. 30 minuutin ajan.

Poista lehtikaalista kova lehtiruoti ja paloittele lehdet reiluiksi suupaloiksi. Hienonna valkosipuli. Paista broilerinfileet pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi ja nosta ne uunivuokaan kaurapedin päälle. Lisää pannulle lehtikaali, tomaatit, hienonnetut valkosipulinkynnet ja rosmariinia. Kääntele, kunnes lehtikaali kutistuu. Purista joukkoon sitruunoiden mehut ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ota vuoka uunista, kun neste on lähes imeytynyt kauraan. Lisää kasvikset vuokaan. Tarjoa salaatin kanssa.

4 annosta
1 pss Myllärin Tomaatti Kaura ateria-ainesta
6 dl vettä
4 broilerinfileetä
100 g lehtikaalia
2 rkl rypsiöljyä
200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
2 valkosipulinkynttä
tuoretta rosmariinia
2 sitruunan mehu
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaurarouhe-kylmäsavulohisalaatti (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
resepti
Kauratäytteiset kesäkurpitsat
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Prosciuttopizza
resepti
Chili con kaura
Näytä lisää reseptejä