Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Helppo arkipäivän ateria valmistuu osittain uunissa. Tätä ruokaa voit maustaa rosmariinin lisäksi myös muilla yrteillä, kuten rakuunalla ja persiljalla.

 

Valmistusohje

Kaada ateria-aines uunivuokaan ja lisää vesi. Laita vuoka 200-asteiseen uuniin keskitasolle ja anna kypsyä n. 30 minuutin ajan.

Poista lehtikaalista kova lehtiruoti ja paloittele lehdet reiluiksi suupaloiksi. Hienonna valkosipuli. Paista broilerinfileet pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi ja nosta ne uunivuokaan kaurapedin päälle. Lisää pannulle lehtikaali, tomaatit, hienonnetut valkosipulinkynnet ja rosmariinia. Kääntele, kunnes lehtikaali kutistuu. Purista joukkoon sitruunoiden mehut ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ota vuoka uunista, kun neste on lähes imeytynyt kauraan. Lisää kasvikset vuokaan. Tarjoa salaatin kanssa.

4 annosta
1 pss Myllärin Tomaatti Kaura ateria-ainesta
6 dl vettä
4 broilerinfileetä
100 g lehtikaalia
2 rkl rypsiöljyä
200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
2 valkosipulinkynttä
tuoretta rosmariinia
2 sitruunan mehu
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Tomaatti-pinaattikastiketta ja ateriajyviä
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
vegaaninen kaurakokkeli
resepti
Vegaaninen kaura-kikhernekokkeli
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Näytä lisää reseptejä