Texmex-kaurasalaatti

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Ruokaisa salaatti valmistuu helposti isollekin joukolle vaikka illanistujaistarjoiluksi. Voit kypsentää kauraseoksen jo etukäteen ja koota salaatin hieman ennen tarjoilua.

 

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu chilipaprika. Lisää ateria-ainekset ja vesi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kidneypavut ja jatka keittämistä vielä 5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää halutessasi tacomaustetta.

Paloittele paprika ja kurkku. Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kokoa salaatti: Revi salaatti vadille ja lusikoi kaura-jauhelihaseos sen päälle. Lisää paprika, kurkku, pikkutomaatit ja punasipulirenkaat sekä nachot päällimmäiseksi.

Tarjoa lisänä valmista guacamolea.

4 annosta
2 rkl rypsiöljyä
400 g jauhelihaa
1 punainen chilipaprika
7,5 dl vettä
1 pss Myllärin Texmex Kaura ateria-aineksia
(tacomaustetta)
1 prk kidneypapuja tomaattikastikkeessa
1 jääsalaatti tai friseesalaatti
1 punainen paprika
1 kurkku
200 g värikkäitä pikkutomaatteja
1-2 punasipulia
100 g nachoja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
vegaaninen kaurakokkeli
resepti
Vegaaninen kaura-kikhernekokkeli
resepti
Gluteeniton kaurahampurilainen
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Näytä lisää reseptejä