Sitrus-puurotrifle

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Keitä puuro täysomenamehuun ja maitoon hiutalepaketin ohjeiden mukaisesti. Omenamehu antaa mukavaa makua puuropohjalle. Kun puuro on valmis anna puuron jäähtyä hetki ja leikkaa sillä aikaa hedelmät kalvottomiksi lohkoiksi. Tämä puuro on parasta haaleana, hiukan lämpöisenä, mutta ei höyryävän kuumana.

 

Lisää puuron joukkoon reilut kouralliset rusinoita ja pähkinöitä. Lusikoi puuroa annoskulhojen tai isomman tarjoilukulhon pohjalle. Sekoita turkkilaisen jugurtin joukkoon hieman hienonnettua aitoa vaniljaa, mutta älä liikaa. Lisää sitten nokare maustettua turkkilaista jugurttia puuron päälle. Asettele puuron päälle hedelmäpalat ja ripottele pinnalle pähkinöitä, rusinoita sekä kanelia. Nauti heti.

Reseptilähde: Herneetkin rokkaa! -blogi

7,5 dl Myllärin Luomu Isoja Täysjyväkaurahiutaleita
6 dl täysomenamehua
9 dl kevytmaitoa
ripaus suolaa
saksanpähkinöitä
rusinoita
4 – 5 dl turkkilaista jogurttia
1 greippi
1 appelsiini
kanelia, vaniljaa
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Muhkeat kaurahattarat
resepti
Minttusuklaa-raakakakku
resepti
Mehevä ohrapuuro
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
Näytä lisää reseptejä