Sitrus-puurotrifle

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Keitä puuro täysomenamehuun ja maitoon hiutalepaketin ohjeiden mukaisesti. Omenamehu antaa mukavaa makua puuropohjalle. Kun puuro on valmis anna puuron jäähtyä hetki ja leikkaa sillä aikaa hedelmät kalvottomiksi lohkoiksi. Tämä puuro on parasta haaleana, hiukan lämpöisenä, mutta ei höyryävän kuumana.

 

Lisää puuron joukkoon reilut kouralliset rusinoita ja pähkinöitä. Lusikoi puuroa annoskulhojen tai isomman tarjoilukulhon pohjalle. Sekoita turkkilaisen jugurtin joukkoon hieman hienonnettua aitoa vaniljaa, mutta älä liikaa. Lisää sitten nokare maustettua turkkilaista jugurttia puuron päälle. Asettele puuron päälle hedelmäpalat ja ripottele pinnalle pähkinöitä, rusinoita sekä kanelia. Nauti heti.

Reseptilähde: Herneetkin rokkaa! -blogi

7,5 dl Myllärin Luomu Isoja Täysjyväkaurahiutaleita
6 dl täysomenamehua
9 dl kevytmaitoa
ripaus suolaa
saksanpähkinöitä
rusinoita
4 – 5 dl turkkilaista jogurttia
1 greippi
1 appelsiini
kanelia, vaniljaa
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton kauralesepuuro
resepti
Myllärin vegaaniset luomuletut
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Luomumannapuuro
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä