Ruokaisa kanasalaatti

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Keitä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaisesti ja sekoita öljy sekaan. Anna jäähtyä. Paloittele pekoni ja paista rapeaksi, paista myös broilerinsuikaleet. Anna jäähtyä.

Valmista kastike sekoittamalla kermaviiliin mausteet.

Sekoita broilerisuikaleet, pekoni, tomaatti, maissi, paloiteltu paprika, suikaloitu salaatti sekä keitetyt ateriajyvät keskenään. Tarjoa kastikkeen ja herkullisen leivän kera.

3 – 4 annosta Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa
1 – 2 rkl öljyä
1 salaatinkerä
140 g pekonia
250 g broilerinsuikaleita
15 kirsikkatomaattia
1 prk maissinjyviä
2 paprikaa
Kastike
3 dl kermaviiliä
1 – 2 tl curryä
suolaa ja valkopippuria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
resepti
Juusto-kinkkupiirakka (gluteeniton)
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurakeitto
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä