Ruokaisa kanasalaatti

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Keitä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaisesti ja sekoita öljy sekaan. Anna jäähtyä. Paloittele pekoni ja paista rapeaksi, paista myös broilerinsuikaleet. Anna jäähtyä.

Valmista kastike sekoittamalla kermaviiliin mausteet.

Sekoita broilerisuikaleet, pekoni, tomaatti, maissi, paloiteltu paprika, suikaloitu salaatti sekä keitetyt ateriajyvät keskenään. Tarjoa kastikkeen ja herkullisen leivän kera.

3 – 4 annosta Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa
1 – 2 rkl öljyä
1 salaatinkerä
140 g pekonia
250 g broilerinsuikaleita
15 kirsikkatomaattia
1 prk maissinjyviä
2 paprikaa
Kastike
3 dl kermaviiliä
1 – 2 tl curryä
suolaa ja valkopippuria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Salami-sipulipizza (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
resepti
Kauratäytteiset kesäkurpitsat
Näytä lisää reseptejä