Rukiiset teeleivät

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta kaksi, noin 1 cm:n paksuista leipää ja paista heti 225 °C:ssa 15 minuuttia.

2 ½ dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
2 ½ dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Lohikukkoset
resepti
Rouheiset luomusämpylät
resepti
Kauratäytteiset letut
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Texmex-kaurapiiras
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
Näytä lisää reseptejä