Rukiiset teeleivät

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta kaksi, noin 1 cm:n paksuista leipää ja paista heti 225 °C:ssa 15 minuuttia.

2 ½ dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
2 ½ dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Kaurasämpylät (gluteeniton)
resepti
Kotileipurin Kaurapalat (gluteeniton)
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Kauratäytteiset letut
Näytä lisää reseptejä