Ruisleipä

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Juuri:
Aineet sekoitetaan keskenään ja annetaan käydä vedottomassa paikassa 16 tuntia. Seosta on hyvä sekoittaa käymisen alkuvaiheessa joitakin kertoja.

Taikina:
Lisää taikinanjuureen hiiva, suola ja ruisjauhot, sekoita taikina hyvin, peitä ja anna kohota vedottomassa paikassa noin 40 minuuttia. Paista 240 °C noin 40 minuuttia. Taikinasta tulee kaksi isoa limppua.

Juuri:
7 dl vettä (60 °C)
5 dl Myllärin Ruisleipäainesta
Taikina:
9 ½ dl Myllärin Ruisjauhoja
1-2 tl suolaa
15 g hiivaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Rouheiset luomusämpylät
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Leipätikut
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Ruis-porkkanasämpylät
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Focaccia
Nyhtösämpylät leivinpaperin päällä, pari palaa revitty irti. Valkosipulin kynsiä.
resepti
Juustoiset nyhtösämpylät
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta
Näytä lisää reseptejä