Ruisleipä

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Juuri:
Aineet sekoitetaan keskenään ja annetaan käydä vedottomassa paikassa 16 tuntia. Seosta on hyvä sekoittaa käymisen alkuvaiheessa joitakin kertoja.

Taikina:
Lisää taikinanjuureen hiiva, suola ja ruisjauhot, sekoita taikina hyvin, peitä ja anna kohota vedottomassa paikassa noin 40 minuuttia. Paista 240 °C noin 40 minuuttia. Taikinasta tulee kaksi isoa limppua.

Juuri:
7 dl vettä (60 °C)
5 dl Myllärin Ruisleipäainesta
Taikina:
9 ½ dl Myllärin Ruisjauhoja
1-2 tl suolaa
15 g hiivaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Rouheiset luomusämpylät
resepti
Gluteeniton kaurahampurilainen
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Gluteenittomat sämpylät
Näytä lisää reseptejä