Ruis-porkkanasämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää siirappi, suola, porkkanaraaste ja öljy. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Leivo 25 sämpylää ja kohota pellillä liinan tai muovin alla noin 30 minuuttia. Paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

50 g hiivaa
5 dl maitoa
1 rkl siirappia
2 tl suolaa
180 g raastettua porkkanaa
½ dl rypsiöljyä
3 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoa
10 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoa
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Iisalmen mummon lanttukukko
resepti
Myllärin lohimuffinsit
resepti
Juusto-kinkkupiirakka (gluteeniton)
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä