Ruis-porkkanasämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää siirappi, suola, porkkanaraaste ja öljy. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Leivo 25 sämpylää ja kohota pellillä liinan tai muovin alla noin 30 minuuttia. Paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

50 g hiivaa
5 dl maitoa
1 rkl siirappia
2 tl suolaa
180 g raastettua porkkanaa
½ dl rypsiöljyä
3 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoa
10 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoa
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Savolaiset riisikukkoset
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta
resepti
Siemennäkkäri (gluteeniton)
resepti
Texmex-kaurapiiras
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
Näytä lisää reseptejä