Rouheiset luomusämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää siirappi ja noin 6 dl Myllärin Luomu Sämpyläjauhoja. Sekoita hyvin ja anna taikinajuuren tekeytyä peitettynä lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia. Lisää suola, öljy ja loput jauhot taikinaa vaivaten. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä noin 15 minuuttia. Leivo sämpylöiksi (noin 18 kpl), kohota ja paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

50 g hiivaa
5 dl vettä
2 rkl siirappia
1½ tl suolaa
0,4 dl rypsiöljyä
n. 1 kg Myllärin Luomu Sämpyläjauhoja
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta
resepti
Kuohkeat tuulihatut
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä