Rouheiset luomusämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää siirappi ja noin 6 dl Myllärin Luomu Sämpyläjauhoja. Sekoita hyvin ja anna taikinajuuren tekeytyä peitettynä lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia. Lisää suola, öljy ja loput jauhot taikinaa vaivaten. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä noin 15 minuuttia. Leivo sämpylöiksi (noin 18 kpl), kohota ja paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

50 g hiivaa
5 dl vettä
2 rkl siirappia
1½ tl suolaa
0,4 dl rypsiöljyä
n. 1 kg Myllärin Luomu Sämpyläjauhoja
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kotileipurin Kaurapalat (gluteeniton)
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
resepti
Siemennäkkäri (gluteeniton)
resepti
Texmex-kaurapiiras
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
Näytä lisää reseptejä