Värikäs ratatouille luomuateriajyvistä

Annosmäärä: 10

Annoskoko: 200 g

1 kpl 1/2 -65 mm GN-vuoka

Valmistusohje:

  1. Mittaa Myllärin Luomu Vehnä Ateriajyvät, suola, valkosipulimurska, kurkuma, paprikajauhe ja basilika 1/2- 65 mm GN–vuokaan ja sekoita.
  2. Lisää vuokaan kasvikset, rypsiöljy ja vesi. Jyvät saavat jäädä pohjalle. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 ◦C: ssa n. 30 minuuttia.
  3. Sekoita ratatouille hyvin ennen tarjoilua ja lisää pinnalle hienonnettua tuoretta persiljaa.

Vinkkejä ja huomioita:

Ratatouille-kasvisten määrää voi halutessaan lisätä (esim. 0,800 kg- 1,000 kg). Ratatouille sopii hyvin myös liharuoan lisukkeeksi.

Raaka-aineet:
0,400 kg Myllärin Luomu Vehnä Ateriajyviä
0,015 kg suolaa
0,015 kg valkosipulimurskaa
0,002 kg kurkumaa
0,005 kg paprikajauhetta
0,002 kg basilikaa, kuivattu
0,750 kg ratatouille-kasviksia (pakaste)
0,025 kg rypsiöljyä
0,900 l vettä
0,010 kg tuoretta persiljaa
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti