Rapean marjaiset muromyslipatukat

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon intiaanisokeri ja vaalea siirappi. Kuumenna.

Nosta kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon muut ainekset. Sekoita tasaiseksi. Taputtele seos leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen lasivuokaan tasaiseksi levyksi. Laita levy jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa patukoiksi tai annospaloiksi ja nauti.

100 g voita
1 1/2 dl intiaanisokeria
1/2 dl vaaleaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
3 dl Myllärin 4 Viljan Täysjyvähiutaleita
1 dl Myllärin Täysjyväkaurahiutaleita
1 dl Myllärin Marjaista Muromysliä
1 tl vaniljasokeria
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
kuningatarpiirakka
resepti
Kuningatarpiirakka (gluteeniton)
resepti
Saksalainen Stollen-pulla
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
Näytä lisää reseptejä