Rapean marjaiset muromyslipatukat

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon intiaanisokeri ja vaalea siirappi. Kuumenna.

Nosta kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon muut ainekset. Sekoita tasaiseksi. Taputtele seos leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen lasivuokaan tasaiseksi levyksi. Laita levy jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa patukoiksi tai annospaloiksi ja nauti.

100 g voita
1 1/2 dl intiaanisokeria
1/2 dl vaaleaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
3 dl Myllärin 4 Viljan Täysjyvähiutaleita
1 dl Myllärin Täysjyväkaurahiutaleita
1 dl Myllärin Marjaista Muromysliä
1 tl vaniljasokeria
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Saksalainen Stollen-pulla
resepti
Luxuspuuro timjami-mustikkajäätelöllä
resepti
Omenapuuro ja pihlajanmarjakiisseli
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä