Raparperi-murupiirakka

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää maito ja rasvat. Vatkaa hyvin. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan lyhyesti sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille.  Levitä raparperipalat tasaisesti pohjan päälle. Valmista muruseos: mittaa ainekset kulhoon ja nypi käsin murumaiseksi. Ripottele seos raparperipalojen päälle. Paista 200°C n. 25-30 minuuttia.

Pohja:
4 kananmunaa
4 dl sokeria
2 dl maitoa
100 g sulatettua voita
1 dl rypsiöljyä
7 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
(kardemummaa)
Täyte:
1 l raparperinpaloja
3/4 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
50 g voita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin vegaaniset luomuletut
resepti
Myllärin mausteiset kaurapuustit
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Myllärin Mokkapalat
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Raikas vihersmoothie
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Näytä lisää reseptejä