Peruna-kaurapaistos

Peruna-kaurapaistos

1 kpl 1/2 GN 65 mm

 

Sekoita 1/2 GN 65 mm vuoassa kypsä viipaleperuna, kauranjyvät, juustomuru, persilja ja suola. Tasoita vuoan pinta.

Riko kananmunat ja sekoita kerman kanssa. Kaada kerma-munaseos  muiden raaka-aineiden päälle vuokaan. Kypsennä 140 asteessa höyryuunissa (kosteus 90) noin 45 minuuttia.

Käytä vuoassa pohjalla leivinpaperia, jos haluat leikata paistoksen annospaloiksi. Vuoan voi kumota myös leivinpaperin kanssa kylmänä esim. leikkuulaudan päälle (käännä paistopinta silloin takaisin ylöspäin )  ja ottaa paistoksesta paloja muotilla tai leikata veitsellä annokseen perunalisäkkeeksi.

1,000 kg Kypsää viipaleperunaa
0,600 kg Myllärin Kypsää Kaurajyvää
0,200 kg Valio Koskenlaskijamurua
0,020 kg silputtua persiljaa
0,010 kg suolaa
0,500 kg ruokakermaa 15%
0,150 kg kananmunia
Peruna-kaurapaistos
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti