Peruna-kaurapaistos

Peruna-jyväpaistos

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

4-6 annosta

 

Keitä ateriajyvät kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Jos et käytä valmiita viipaleperunoita, kuori ja viipaloi perunat ja esikypsennä viipaleita 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Yhdistä perunaviipaleet ja jyvät uunivuoassa ja sekoita joukkoon sulatejuustonokareet persilja ja suola. Tasoita vuoan pinta. Sekoita kananmuna kerman kanssa ja kaada kerma-munaseos  muiden raaka-aineiden päälle vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 45 minuuttia.

500 g valmista viipaleperunaa pakasteesta (tai 5 kokonaista perunaa)
2,5 dl Myllärin Ateriajyviä
3 dl vettä
100 g sulatejuustoa
2,5 dl ruokakermaa 15%
1 kananmuna
silputtua persiljaa
suolaa
Peruna-kaurapaistos
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
resepti
Lehtikaalikauratto (gluteeniton)
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Prosciuttopizza
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Näytä lisää reseptejä