Pehmeät aamiaissarvet

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Nypi voi, vehnäjauhot ja pikakaurahiutaleet ryynimäiseksi seokseksi. Liuota hiiva kylmään maitoon yhdessä suolan kanssa. Lisää neste voi-jauhoseokseen ja anna taikinan levätä jääkaapissa noin 15 minuuttia.

 

Kaulitse taikina suorakaiteen malliseksi levyksi, taita levyn toinen reuna keskelle ja toinen reuna vielä sen päälle niin, että taikina on lopulta kolmena kerroksena päällekkäin. Toista kaulinta ja taittelu vielä kaksi kertaa. Anna taikinan levätä jääkaapissa vielä 15 minuuttia. Kaulitse taikina suorakaiteen malliseksi levyksi ja leikkaa taikinapyörällä levystä viistottain kolmion mallisia osioita. Rullaa leveästä kapeaan päin. Taivuta sarven muotoon. Voitele sarvet vedellä tai munalla ja paistaa 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

 
150 g voita
4 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1,5 dl Myllärin Luomu Pikakaurahiutaleita
2 dl maitoa
25 g tuorehiivaa
0,5 tl suolaa

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Iisalmen mummon lanttukukko
resepti
Kaneliset kaura-banaanikräkkerit
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä