Pehmeät aamiaissarvet

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Nypi voi, vehnäjauhot ja pikakaurahiutaleet ryynimäiseksi seokseksi. Liuota hiiva kylmään maitoon yhdessä suolan kanssa. Lisää neste voi-jauhoseokseen ja anna taikinan levätä jääkaapissa noin 15 minuuttia.

 

Kaulitse taikina suorakaiteen malliseksi levyksi ja taita levy kolmeen osaan. Toista vielä kaksi kertaa välillä kauliten. Anna taikinan levätä jääkaapissa vielä 15 minuuttia. Kaulitse taikina suorakaiteen malliseksi levyksi ja leikkaa taikinapyörällä levystä viistottain kolmion mallisia osioita. Rullaa leveästä kapeaan päin. Taivuta sarven muotoon. Voitele sarvet vedellä tai munalla ja paistaa 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

 
150 g voita
4 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1,5 dl Myllärin Luomu Pikakaurahiutaleita
2 dl maitoa
25 g tuorehiivaa
0,5 tl suolaa

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Leipätikut
resepti
Savolaiset riisikukkoset
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Gluteeniton focaccia
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Lohikukkoset
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
resepti
Leipätikut
resepti
Myllärin kaurasämpylät
Näytä lisää reseptejä