Paella kaurarouheesta (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Aloita pilkkomalla kaikki ainekset valmiiksi.

Kuumenna muurikkapannu. Lisää öljy ja kuullota sipuleita öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää broilerisuikaleet ja paista kypsiksi. Siirrä pannun reunalle odottamaan. Kääntele chorizo- ja paprikakuutioita pannulla muutaman minuutin ajan ja siirrä pannun reunalle.

Lisää pannulle kaurarouhe ja sekoittele öljyssä pari minuuttia. Lisää mausteet ja kuutioiksi pilkotut tomaatit. Kaada kanaliemi kaurarouheen joukkoon parissa erässä ja anna kiehua, kunnes neste on haihtunut. Sekoittele vähän väliä.

Kun kaurarouhe on kypsynyt, sekoita kaikki ainekset yhteen, lisää katkaravut ja anna niiden lämmetä parin minuutin ajan. Purista päälle sitruunan mehu. Sekoita ja tarkista maku. Ripottele päälle persiljaa.

3 rkl oliiviöljyä
1 sipuli pilkottuna
4 valkosipulinkynttä murskattuna
2 broilerin rintafilettä suikaloituna
150 g chorizo-makkaraa kuutioituna
1 paprika pilkottuna
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
1 tl rouhittua mustapippuria
½ tl kurkumaa
½ tl savupaprikajauhetta
2 tomaattia kuutioituna
5-6 dl kanalientä
n. 200 g katkarapuja
½ sitruuna
persiljaa silputtuna
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurakeitto
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä