Paahdettu paprika-possupizza rapealla ruispohjalla

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon sokeri, suola, oliiviöljy ja puolet jauhoista. Lisää taikinaan loput jauhot ja vaivaa muutama minuutti. Anna taikinan levätä 5 minuutin ajan ja jatka sen jälkeen vaivaamista pari minuuttia.

Anna taikinan levätä liinan alla 1,5 tunnin ajan. Jaa taikina neljään yhtä suureen osaan ja kauli osista pyöreitä pizzoja. Sekoita tomaattikastikkeeseen shiracha-chilikastike, ja levitä pizzojen pohjalle. Lisää päälle suikaloitu kassler ja muut täytteet. Paista noin 20 minuuttia 225-asteisessa uunissa riippuen uunin tehosta. Kun pohja on kullanruskea ja rapea, pizza on valmis. Nauti heti!

 

Reseptin laati: Tomi Björck

Pizzapohja (4 kpl)
5 g tuorehiivaa
3 dl vettä
2 tl sokeria
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
3 dl Myllärin Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa
3 – 4 dl Myllärin Ruisjauhoja
Täytteet
300 g kypsää porsaan kassleria
2 paprikaa paahdettuna
2 dl tomaattisosetta
2 dl juustoraastetta
1/2 puntti korianteria
1 rkl shiracha-chilikastiketta
Pizzan päälle
1 dl valkosipulimajoneesia
tuoretta basilikaa
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Salami-sipulipizza (gluteeniton)
resepti
Prosciuttopizza
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Tomin kylmäsavulohi-mascarponepizza
resepti
Kukkakaali-sienipizza grillissä
Näytä lisää reseptejä