Myllärin korvapuustit

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon/veteen. Lisää muna ja mausteet. Lisää jauhot vähitellen seokseen hyvin vaivaten ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja kaulitse se noin ½ cm paksuiseksi levyksi. Levitä voi koko levylle, sirottele kaneli-sokeriseosta päälle ja kääri levy rullaksi. Leikkaa rullasta vinottain paloja ja aseta palaset pellille kapein kohta ylöspäin. Paina huippu sormella matalaksi. Peitä liinalla ja anna kohota noin 30 minuuttia, voitele munalla ja laita pintaan raesokeria tai mantelilastuja. Paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

n. 25 kpl.

Taikina:
5 dl maitoa tai vettä
50 g hiivaa
1 muna
1 ½ dl sokeria
1 tl suolaa
16 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
150 g voita
Täyte:
150 g voita
1 dl kaneli-sokeriseosta
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Kaura-karpalopikkuleivät
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Gluteeniton kääretorttu
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Myllärin Mokkapalat
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
Näytä lisää reseptejä