Myllärin viljaisat luomutäytepatongit

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää suola. Lisää puolet jauhoista, sekoita hyvin. Lisää öljy ja loput jauhot ja alusta taikinaa, kunnes se irtoaa kulhon laidoista. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä 30 minuuttia.

Jaa taikina neljään tai viiteen osaan ja kaulitse osat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi jauhotetulla pöydällä. Levitä aurinkokuivatut tomaatit levylle ja rullaa. Laita saumapuoli alaspäin pellille ja anna kohota noin 20 minuuttia. Paista
240°C:ssa noin 15 minuuttia.

 

50 g hiivaa
5 dl vettä
2 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
14 dl Myllärin Luomu Hurjan Viljainen Sämpyläjauhoja

Täyte
aurinkokuivattuja tomaatteja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Leipätikut
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
resepti
Myllärin lohimuffinsit
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Lohikukkoset
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä