Myllärin tikkukakut eli cake pops

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Kakku:

Vispaa munat ja sokeri, sekoita joukkoon varovasti vehnäjauho-leivinjauheseos ja lopuksi maito ja voisula. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 °C noin 12 minuuttia.

Murenna kypsä kakku kulhoon ja lisää 100 g tuorejuustoa, sekoita tasaiseksi. Pyörittele taikina tasakokoisiksi palloiksi (n. 25 kpl) ja laita jääkaappiin.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta tikun pää suklaaseen ja työnnä kakkupalloon. Kasta kakkupallo suklaaseen ja koristele nonparelleilla tai suklaarouheella.

Säilytä valmiit tikkukakut jääkaapissa.

Kakkupohja:
4 munaa
2 dl sokeria
2 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g voisulaa
1 dl maitoa
Lisäksi: 
100 g tuorejuustoa
200 g suklaata
nonparelleja, suklaarouhetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
kuningatarpiirakka
resepti
Kuningatarpiirakka (gluteeniton)
resepti
Myllärin marjaisa juustokakku
Kaurakeksit
resepti
Kaurakeksit (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Raikas vihersmoothie
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Näytä lisää reseptejä