Myllärin tikkukakut eli cake pops

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Kakku:

Vispaa munat ja sokeri, sekoita joukkoon varovasti vehnäjauho-leivinjauheseos ja lopuksi maito ja voisula. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 °C noin 12 minuuttia.

Murenna kypsä kakku kulhoon ja lisää 100 g tuorejuustoa, sekoita tasaiseksi. Pyörittele taikina tasakokoisiksi palloiksi (n. 25 kpl) ja laita jääkaappiin.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta tikun pää suklaaseen ja työnnä kakkupalloon. Kasta kakkupallo suklaaseen ja koristele nonparelleilla tai suklaarouheella.

Säilytä valmiit tikkukakut jääkaapissa.

Kakkupohja:
4 munaa
2 dl sokeria
2 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g voisulaa
1 dl maitoa
Lisäksi: 
100 g tuorejuustoa
200 g suklaata
nonparelleja, suklaarouhetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Treat Pops
resepti
Muhkeat kaurahattarat
Mokkapalat rocky road -kuorrutteella.
resepti
Myllärin Mokkapalat
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä