Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka

15 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sekoita leivinjauhe jauhoihin, yhdistä kaikki aineet ja sekoita hyvin. Voitele piirakkavuoka ja jauhota ja levitä taikina vuokaan.

Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää pilkotut sienet ja paista, kunnes kosteus on haihtunut. Levitä sieni-sipuliseos piirakkapohjalle. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit, kermaviili ja lopuksi juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Pohja:
150 g voita
1 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
1 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2,5 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl vettä
  Täyte:
2,5 dl suppilovahveroita
2 sipulia
2 tl suolaa
15 kpl kirsikkatomaatteja
1 purkki kermaviiliä
100–150 g juustoraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Luomu Kauralesesämpylät
resepti
Myllärin luomukuitusämpylät
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
Näytä lisää reseptejä