Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka

15 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sekoita leivinjauhe jauhoihin, yhdistä kaikki aineet ja sekoita hyvin. Voitele piirakkavuoka ja jauhota ja levitä taikina vuokaan.

Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää pilkotut sienet ja paista, kunnes kosteus on haihtunut. Levitä sieni-sipuliseos piirakkapohjalle. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit, kermaviili ja lopuksi juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Pohja:
150 g voita
1 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
1 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2,5 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl vettä
  Täyte:
2,5 dl suppilovahveroita
2 sipulia
2 tl suolaa
15 kpl kirsikkatomaatteja
1 purkki kermaviiliä
100–150 g juustoraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta
resepti
Porkkana-paprika-lesekräkkerit
resepti
Sultsinat
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Gluteeniton focaccia
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Lohikukkoset
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
resepti
Leipätikut
resepti
Myllärin kaurasämpylät
Näytä lisää reseptejä