Treat Pops

30 min.
Vaikeustaso: Vaikea

Vaalea torttu:
Vispaa munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää varovasti vehnäjauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille, paista 225 °C noin 7 minuuttia.
Kaakaotorttu:
Valmista kuten vaalea torttu.
Täyte:
Vispaa kerma, lisää rahka ja sokeri. Jaa rahkaseos, sekoita osaan mansikoita, osaan mustikoita tai muita väriä antavia marjoja tai kaakaojauhetta. Jos haluat voimakkaat värit, lisää elintarvikeväriä tai vahvaa mehua.

Ota ”treat pops” muotilla pyörylöitä tortusta ja laita vuorotellen torttulevy ja täyte muottiin.
Kuorrute:

Sekoita kuorrutteen ainekset ja pursota kakkujen päälle. Koristele nonparelleilla, karkeilla tai suklaarouheella.

Vaalea torttu:
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 ½  dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
  Kaakaotorttu:
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
  Täyte:
2 dl kermaa
2 dl rahkaa
1 dl sokeria
mansikoita, mustikoita
  Kuorrute:
200 g tuorejuustoa
100 g ranskankermaa
6 dl tomusokeria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat pikkuleivät
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä