Myllärin simppelit luomuohrakeksit

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

40 – 45 kpl

Sekoita keskenään hyvin sokeri ja sulatettu rasva. Lisää kuivat aineet ja vesi. Sekoita keksimassa hyvin ja anna sen levätä jääkaapissa 45-60 min. Muotoile keksimassasta halkaisijaltaan noin 4-5 cm leveä tanko ja paloittele noin 1 cm:n paksuisiksi kiekoiksi. Asettele kiekot pellille leivinpaperin päälle ja painele niitä hieman haarukalla. Paista 220 °C:ssa 14 minuutin ajan.

Jos haluat leipoa taikinan samantien, ilman jääkaappisäilytystä, lisää 1-2 dl ohrahiutaleita.

Vinkki! Lisää keksimassaan halutessasi 100 g suklaamuruja.

180 g margariinia tai voita
2 dl sokeria
2,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 dl Myllärin Luomu Ohrahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1,25 dl vettä
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Persikka-rahkapiirakat
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
Näytä lisää reseptejä