Myllärin simppelit luomuohrakeksit

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

40 – 45 kpl

Sekoita keskenään hyvin sokeri ja sulatettu rasva. Lisää kuivat aineet ja vesi. Sekoita keksimassa hyvin ja anna sen levätä jääkaapissa 45-60 min. Muotoile keksimassasta halkaisijaltaan noin 4-5 cm leveä tanko ja paloittele noin 1 cm:n paksuisiksi kiekoiksi. Asettele kiekot pellille leivinpaperin päälle ja painele niitä hieman haarukalla. Paista 220 °C:ssa 14 minuutin ajan.

Jos haluat leipoa taikinan samantien, ilman jääkaappisäilytystä, lisää 1-2 dl ohrahiutaleita.

Vinkki! Lisää keksimassaan halutessasi 100 g suklaamuruja.

180 g margariinia tai voita
2 dl sokeria
2,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 dl Myllärin Luomu Ohrahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1,25 dl vettä
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin maukkaampi kääretorttu
resepti
Marja-vaniljapiiras (gluteeniton)
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Gluteeniton kääretorttu
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Myllärin Mokkapalat
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
Näytä lisää reseptejä